Articole Populare

Fiica lui se apropie de microfon. Când începe să cânte acest HIT din 1985…

Muzica este cea mai bună cale de a împărtăși amintirile tale copiilor tăi. Eu nu am copii, dar ador să cânt nepoților mei înainte de culcare și să le văd fețele luminate de fericire. Desigur, uneori sunt nevoit să le cânt același cântec de două-trei ori (sau chiar de patru) pentru a-i convinge să adoarmă, dar aceasta nu mă deranjează deloc.

Iată de ce îmi place să văd cum părinții împărtășesc pasiunea pentru muzică copiilor lor. A urmări cum copiii se amuză pe seama unui sunet ori a unui instrument muzical, întotdeauna este vesel. De fapt aceste lucruri le formează personalitatea. Și dacă și este ceva vrednic de văzut în clip-ul de mai jos, aceasta e anume personalitatea fetiței.

Amelia s-a alăturat tatălui său, Matt Silverman, pentru a forma un duet adorabil. Ei au hotărât să se întoarcă în anii `80 pentru a cânta piesa ”Take On Me”, interpretată în original de A-Ha. Cu această ocazie, Amelia a putut încerca să cânte la instrumente muzicale folosite în muzica pop și de asemenea să-și demonstreze vocea ei frumoasă.

Ce a ieșit puteți vedea în acest video adorabil. Un duet minunat! Dacă ți-a plăcut acest clip și de Amelia, atunci nu ezita să faci share pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: FREE DAD VIDEOS