În fiecare zi această cioară se apropia de copca făcută de un pescar. După aceasta avea loc ceva inimaginabil!

Superstițiile, prejudecățile și stereotipurile aproape niciodată nu apar întâmplător. În realitate ele sunt produsul experienței noastre cotidiene sau a experienței oamenilor care au trăit în trecut. De exemplu, oamenii care trăiesc la țară cunosc foarte bine că vulpea nu este șireată doar în povești, ci și în viața reală. De asemenea, nici ciorile nu fură doar în basme. Iar istoria prezentată în video-ul de mai jos te va convinge de aceste lucruri.

Astfel, mai întâi vei putea admira cum o cioară datorită inteligenței sale va putea lua hrana de un vultur! Într-o confruntare directă, cioara nu ar avea nicio șansă în fața cestui răpitor temut, dar cu ajutorul insistenței și inteligenței sale ea va obține ceea ce își dorește!

A doua istorie din video este și mai uimitoare. Un pescar a făcut câteva găuri în gheața unui râu, a aruncat cârligele cu momeală și a plecat în treaba sa. Când a revenit, el a văzut că cineva i-a furat peștele. Aceasta s-a întâmplat timp de câteva zile la rând, până pescarul nu l-a surprins pe hoț la locul crimei. Cine s-ar fi gândit că hoțul era de fapt o cioară?!

Dacă te-a impresionat acest video, neapărat distribuie-l pe Facebook prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Youv’e been BUSHWHACKED!

Add Comment