Articole Populare

În fiecare dimineață el vine în acest loc pentru a se întâlni cu prietenul său

Pe durata evoluției animalele au învățat cine sunt prietenii lor și cine sunt dușmanii de moarte. Fiecare specie interacționează cu alte specii de animale de la care trag anumite foloase, iar pe alte specii le evită, pentru că acestea le-ar putea cauza moartea.

Multe animale au frică de oameni și bine fac, pentru că omul este un vânător în sinea sa care preferă să vâneze dacă nu din necesitate, atunci pentru simplă distracție. Însă nu întotdeauna aceste animale evită contactul cu oamenii. Din contra, uneori fiind chiar sălbatice, ele se apropie de om!

Video-ul de mai jos relatează o asemenea istorie. Acest bărbat în fiecare dimineață vine în același loc de pe loc pentru a se întâlni cu prietenul său – o vidră! Vidra este atât de prietenoasă cu el încât îl urmează în locuința lui, unde primește gratuit un adevărat deliciu – pește înghețat! Dacă aș fi și eu vidră probabil nu aș rezita nici eu acestei tentații. Cu toate acestea trebuie să constatăm faptul că comportamentul vidrei este total atipic. Însă anume acest lucru a făcut posibil o prietenie atât de neobișnuită dintre om și această specie de animale. Uimitor!

Dacă ai fost impresionat de acest filmuleț, fă-i share pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Caters Clips