Fetița s-a culcat în pătuțul câinelui. Trebuie neapărat să vezi care a fost reacția acestuia!

Mopșii sunt o rasă foarte simpatică de câini, însă în ciuda faptului că arată amuzant, ei sunt foarte inteligenți. Probabil anume din acest motiv pentru filmare în trilogia ”Bărbații în Negru” în rolul de câine a fost ales anume un mops.

Despre relația acestor câini cu copiii mici nu este necesar să vorbim mult, deoarece copiii pur și simplu îi adoră și vor fi foarte bucuroși dacă vor avea un asemenea prieten în casă. Iar asta pentru că acești câini și maturi fiind sunt în suflet asemenea unor căței.

Un mops va permite unui copil să se joace cu el așa de parcă el ar fi o jucărie vie de pluș, însă el nu va uita niciodată de auto-respect și nu va permite nimănui să se comporte urât cu el. Dacă la un moment dat câinele va crede că micuțul a cam întrecut măsura, el pur și simplu va părăsi jocul și va pleca în altă cameră.

Însă au acești câini și o latură mai întunecată de caracter. Ei nu vor permite nimănui să le ia lucrurile care le aparțin pe dreptate! Și aceasta se referă atât la maturi cât și la copii! Privește acest video și te vei convinge de asta!

Dacă ți-a plăcut acest video amuzant, neapărat distribuie-l pe Facebook prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Kyoot Kids

Add Comment