Fetița ei la vârsta de 13 ani a fost violată. Însă aceasta era doar începutul unei mari tragedii…

Linda Trevan a trecut prin cea mai îngrozitoare experiență prin care poate trece o mamă: ea și-a pierdut copilul.

Femeia avea o fiică pe nume Cassidy. La vârsta de 13 ani, un grup de fete și băieți de la școala pe care Cassidy o frecventa a început să-și bată joc de ea și de câteva ori chiar au lovit-o.

Însă hărțuirea nu a luat sfârșit aici. Fetele o sunau pe telefon și o amenințau pe rețelele de socializare. Într-un final Cassidy a refuzat să mai meargă la școală. După o perioadă de terapie, fata și-a găsit puteri pentru a frecventa școala din ou, de două ori pe săptămână. Lucrurile păreau să meargă spre bine, pentru că spre mirarea lui Cassidy, fetele și băieții care o hărțuiau și-au cerut iertare de la ea și chiar și-au expus dorința de a prieteni cu ea.

Într-un final Cassidy s-a integrat în acea gașcă de prieteni. Dar cu părere de rău, prietenia lor era un fals premeditat.

Pe 15 februarie 2014 Cassidy a fost invitată de ”prietenii” ei la o petrecere în casa unei fete. În momentul când Cassidy a intrat în locuință, ea a fost luată prin surprindere de doi băieți (ei aveau câte 15 ani) necunoscuți și a fost imobilizată de aceștia. După aceasta cei doi au violat-o, în timp ce ”prienele” care au invitat-o la petrece priveau calm această scenă.

Când Linda a aflat ce s-a întâmplat cu fata ei, ei au mers imediat la poliție. Însă Cassidy era atât de speriată încât a refuzat să-i denunțe pe violatori, astfel încât poliția nu-i putea reține. Mai mult ca atât, ”prietenele” fetei și-au dat arama pe față și au început din nou să-și bată joc de Cassidy la școală și în rețelele de socializare, la fel ca înainte… Atunci Linda a decis să se mute împreună cu fiica ei în altă localitate.

Dar schimbarea locului de trai nu a dat niciun rezultat. Cassidy era foarte traumatizată și suferea de accese de panică. Linda a încercat să-și ajute fiica, însă fără succes. Apoi Cassidy s-a sinucis…

Această istorie este una îngrozitoare. Viața unei fetițe a fost distrusă de alții copii de vârsta ei. Practic ei se fac vinovați de moarte fetiței. Însă această istorie dramatică este și mai tragică și prin faptul că nimeni nu a fost tras la răspundere în fața legii.

Această întâmplare a devenit cunoscută publicului larg datorită Lindei, mamei fetiței care s-a sinucis. Ea a făcut această istorie publică pe un site de socializare în încercarea de a atrage atenția societății asupra cazurilor de hărțuire a copiilor.

Cu părere de rău ceea ce s-a întâmplat cu Cassidy nu este nici pe departe un caz singular. Zeci sau poate chiar sute de mii de copii în toată lumea sunt hărțuiți zilnic de alți copii la școală și în stradă. Linda speră că expunerea publică a tragediei fiicei sale va face autoritățile și școlile să se implice mai mult în relațiile dintre copii, relații pe care părinții nu întotdeauna le cunosc, însă școlile le cunosc foarte bine.

Nu uita să distribui această istorie prietenilor tăi. Doar împreună putem face lumea mai bună.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: hefty.co

Add Comment