Fețele trecătorilor posaci s-au luminat deodată după ce acest bărbat a început să cânte!

Este greu de imaginat, dar toată viața acest bărbat a lucrat ca brutar. În anul 2009 Martin (așa îl cheamă pe eroul acestui video) și-a pierdut afacerea. Însă el nu a disperat, ci a văzut în eșecul lui din afaceri o posibilitate de a-și realiza un vis mai vechi și anume să devină cântăreț de operă.

După ce și-a încercat vocea în stradă, Martin a decis să participe la un concurs de talente. Aici el s-a prezentat foarte bine iar juriul i-a acordat locul întâi! O evoluție muzicală vertiginoasă! Să vii la un concurs de talente direct de pe stradă și să ocupi primul loc, este ceva ieșit din comun! Cu toate acestea, Martin nu se laudă cu rezultatele sale. Și asta pentru că el știe că poți pierde totul într-o clipă. De aceea, el continuă să cânte în stradă pentru oamenii simpli. Și de fiecare dată când face aceasta, vocea lui îi transformă pe simpli trecători în fani înflăcărați ai talentului său!

Este uimitor să vezi cum un om cu o voce incredibil de frumoasă poate lumina fețele posomorâte ale trecătorilor. Fiecare din ei se grăbește undeva. Însă ei nu pot rezista să nu se oprească măcar pe un minut pentru a-l asculta pe Martin.

Dacă și fața ta la fel s-a luminat ascultându-l pe Martin, atunci distribuie acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: L1

Add Comment