Articole Populare

Femeia ”plânge cu pietre” în ultimii 7 ani. Și nu există nici un tratament!

Omenirea încă nu a inventat un medicament care ar vindeca toate bolile, de aceea acestea fac ravagii între oameni. Există boli cu care se îmbolnăvesc aproape toți oamenii de pe glob în decursul vieții lor (așa cum ar fi de exemplu răceala), dar există și boli ”exotice” care sunt extrem de puțin răspândite. Uneori, în lume există un singur om cu o asemenea afecțiune!

Filmulețul de mai jos ne vorbește despre un caz de acest fel. Femeia din video suferă de o boală nemaiîntâlnită. Ea la propriu plânge cu pietre! Acest lucru nu are cum se nu șocheze.

Din Aihua s-a născut o fetiță sănătoasă. Și așa a fost până nu demult. Dar de 7 ani sub pleoapa ei încep să se formeze pietre, care pot fi scoase de acolo doar vizitând doctorul specialist. Medicii nu pot explica acest fenomen, pentru că nu au mai auzit de o asemenea boală iar afecțiunea dată nu este amintită în cărțile de medicină. Rămâne doar de ghicit de ce aceasta se întâmplă și de ce lacrimile femeii devin pietre. Însă reieșind din faptul că în China mediul este foarte poluat în ultimul timp, există o probabilitate mare ca această boală să fie generată anume de mediul toxic. Deci să luăm aminte.

Dacă te-a șocat acest video, arată-l și prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Indigo Today