Femeia a eliberat un vultur pleșuv enorm din capcană. Iar în curând ea a fost arestată…

Kaitlin Adeyr în vârstă de 39 de ani, se plimba de-a lungul Davis Trail, în apropiere de Juneau, Alaska. Într-un moment a descoperit ceva înfricoșător și șocant în același timp.

Ea a observat un vultur pleșuv care a căzut în capcana vânătorilor. Vultur s-a zbătut ca să iasă, dar în rezultat s-a rănit până la sânge. Femeia imediat a și eliberat pasărea. Iar mai târziu a anunțat autoritățile competente.

Dar povestea aici nu a luat sfârșit…

1

După ce a eliberat pasărea, Kaitlin a anunțat autoritățile…s-a dovedit că atingerea capcanelor este interzisă, deoarece ele au fost plasate absolut legal.

2

Din păcate, acest vultur a fost împușcat peste 3 zile după ce a fost eliberat.

3

Judecătorul care a analizat acest caz, și-a exprimat toată admirația pentru fapta lui Kaitlin și a renunțat la acuzațiile împotriva ei.

4

În ciuda faptului că acele capcane au fost amplasate în conformitate cu legea, instanța a decis să nu inițieze nici o procedură împotriva femeii curajoase.

5

O dată vulturii pleșuvi erau considerați o specie pe cale de dispariție, iar acum populația lor a crescut atât de mult încât serviciile speciale nu au o altă opțiune decât să extermine parțial populația.

Dacă ați rămas impresionați de acest articol, împărtășiți-l prietenilor.

 

Autor text: Perfect Media.

Add Comment