Articole Populare

Este unul dintre cele mai luxoase automobile din lume! Acum știu ce-i voi cere soțului de ziua mea!

Poate suna ciudat, însă în prezent luxul a devenit mult mai accesibil decât în trecut. Te întrebi cum asta e posibil? Răspunsul în esență este destul de simplu: Dacă în trecut prin lux se avea în vedere diamante și metale prețioase, care într-adevăr erau accesibile doar celor mai bogați, în prezent sensul de lux s-a deplasat în direcția tehnologiilor ultra-moderne, care nu sunt deloc scumpe.

Astfel, având acasă o mașină obișnuită, cu ajutorul unui buget modest poți transforma această mașină într-un obiect de lux, care te va face să te simți pe o treaptă socială mult mai înaltă. Rețeta este simplă: Iei o mașină oarecare, o faci frumos pe afară iar în interior o căptușești cu piele și o dotezi cu tot felul de dispozitive electronice. Și aceasta nu este deloc scump.

De exemplu, KLASSEN Car Design Technology deja propune clienților săi astfel de servicii. Ei pot transforma chiar și un simplu microbuz destinat pentru călătoria dintre două sate dărăpănate, într-un automobil pentru califii arabi. Privește acest video și admiră creația acestei companii! Nu-i așa că arată fantastic?

Dacă dorești și tu un asemenea automobil de ziua ta, atunci te sfătuim pentru început să publici acest video pe Facebook. Poate soțul tău va înțelege aluzia.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Luxury Car`s KLASSEN