Articole Populare

Este cel mai periculos teren de joacă din lume! Copiii trebuie ținuți departe de el!

Problema siguranței copiilor este una foarte importantă și complicată. Se știe că ei pot transforma aproape orice obiect sigur în unul care poate cauza leziuni și răni serioase, sau chiar moarte. Iată de ce, în ceea ce ține lucrurile făcute pentru copii, acestea trebuie să treacă un control de calitate și siguranță foarte riguros.

Acest video a fost filmat la un teren de joacă din orașul Tver, Rusia. Nu se știe ce era în capul oamenilor care au proiectat acest teren de joacă, însă este fapt că aici este foarte periculos, chiar și pentru maturi! Dacă e să te gândești puțin, ai impresia că mecanismele au fost create special pentru a trauma și cauza răni! Altfel este imposibil să înțelegi de ce ele au fost făcute atât de periculoase.

Acest bărbat a testat totul cu propriul corp și după cum vezi el are nevoie de ajutor pentru a se putea elibera din aceste mecanisme-capcană. Dar având și ajutor el oricum a plecat cu dureri de spate și cu vânătăi pe corp. Iată de ce înainte de a permite copiilor să meargă la terenul de joacă, trebuie să mergem singuri și să vedem cu ochii proprii dacă aici nu există vreun pericol pentru ei.

Dacă ai găsit interesant acest video, arată-l prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Stunts & Daredevils