Articole Populare

Era doar un hotel vechi și ruinat, până când ei l-au transformat în ACEASTA! Uimitor…

În 2015 orașul Los Angeles a declarat că se află într-o situație de urgență, din cauza creșterii continue a numărului persoanelor fără adăpost. Mulți dintre ei sunt veterani, care, înainte să ajungă nevoiași, au luptat pentru țara lor.

Cu atât de mulți oameni ai străzii, putea deveni dificil de apreciat farmecul și cultura acestui oraș.

Însă, autoritățile locale, precum și neobositele organizații non-profit, încearcă să micșoreze numărul lor prin instituirea câtorva implementări.

Datorită acestor eforturi, numărul veteranilor fără adăpost a scăzut cu 30% pe parcursul acestui an. Acest lucru s-a întâmplat prin transformarea hotelurilor vechi în apartamente pentru veteranii fără casă. Aceste locuințe oferă intimitate, utilități și un fel de independență, pe care ei nu ar fi capabili să o obțină din alte resurse.

Citind mai departe, vei afla mai multe despre dezvoltarea acestor adăposturi uimitoare!

Courtesy of Wikimedia Commons

De când a declarat situația de urgență, din cauza creșterii populației fără adăpost, orașul Los Angeles a aplicat măsuri ca să-i ajute pe veteranii din stradă.

Courtesy of Step Up

În primul rând, autoritățile au început să transforme hotelurile vechi în locuințe pentru aceste persoane.

Courtesy of Step Up

Construite cu ajutorul organizației non-profit „Step Up”, există speranța că aceste apartamente vor fi pregătite pentru utilizare până în 2017.

Courtesy of Step Up

„Step Up On Vine ” este unul dintre blocurile deja finisate. El are un mare succes între locatari, care pot să utilizeze apartamentele atât cât doresc.

Courtesy of Step Up

Locuințele sunt valabile pe principiul „Primul venit – primul servit”.

De asemenea, autoritățile locale încearcă să ofere stimulente proprietarilor, care oferă cazare unei persoane fără adăpost.

Courtesy of Step Up

Autoritățile orașului speră că combinarea acestor programe va reduce populația fără adăpost aproape în totalitate.

Deși mai au nevoie de mult timp și bani până la îndeplinirea scopului lor, faptul că mulți veterani vor avea adăpost este un motiv suficient pentru a continua îndeplinirea acestei misiuni.

Dacă vrei ca veteranii fără adăpost să obțină locuințe, amintește-ți să distribui această istorie prietenilor și familiei tale!

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: www.littlethings.com