Articole Populare

Emoționată la culme, ea a ieșit în fața celor 4 membri ai juriului. Dar stai să vezi când se așează la orgă!

Chiar înainte de a ieși pe scenă, Anna Christine era emoționată la maxim și a luat și calmante. Dacă vrei să impresionezi la un așa concurs ca ”America’s Got Talent”, trebuie să ai un talent neobișnuit și nervi pe măsură. Însă emoțiile explodează abia atunci când ești pe scenă. Chiar și cei mai renumiți cântăreți, care, putem spune, trăiesc pe scenă, recunosc că sunt emoționați de fiecare dată când vin în fața publicului. Ce să-i mai ceri atunci bietei Anna, care are doar 10 ani și pentru prima dată iese pe scenă?! Și pe ce scenă! Câteva zeci de milioane de oameni o privesc în acel moment!

Însă Anna își depășește emoțiile, se așează la pian și începe să cânte piesa “House of the Rising Sun”. Juriul e șocat de vocea Annei. Acum juriul este cel care tremură de emoție. O voce atât de puternică, atât de pătrunzătoare, ei nu au mai auzit la acest concurs. Și Anna are doar 10 ani!

”Noi căutam o voce pentru New York și se pare că am găsit-o” i-a spus Annei un membru al juriului. Acum Anna cu siguranță va deveni vedetă. Ea, o mică fată venită dintr-un oraș neștiut de nimeni, doar după o singură piesă interpretată, câștigă un bilet pe scena din New York. Incredibil și fenomenal!

Dacă ți-a plăcut vocea Simonei, distribuie acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: America’sGotTalent