Articole Populare

El locuiește în mijlocul pădurii, într-un avion! Excentric? Cu siguranță!

Fiecare dintre noi păstrează undeva în adâncul sufletului visul unei case ideale. Pentru cineva casa ideală este un apartament cu multe camere. Alții se simt foarte bine la sat, fiind înconjurați de natură și animale de casă. Însă Bruce Cambell consideră că o casă mai bună decât un avion nici că poate exista.

Fiind fascinat de avioane încă din copilărie, Bruce mult timp și-a dedicat împlinirii visului său. Mulți oameni demult ar fi abandonat așa o idee, crezând că ea este absolut irealizabilă. Însă Bruce nu s-a lăsat bătut de greutăți și acum locuiește într-un Boeing 727!

Pentru acest avion Bruce a plătit un sac de bani – 220.000$ dolari. Însă lui nu îi pare rău deloc. El are aici tot ceea ce vrea să aibă un bărbat: un pat mic și internet. Privind cât de bine el și-a organizat spațiul înțelegi că acest om are un talent aparte. Poate cineva și îl consideră pe Bruce un fanatic nebun, însă el mai degrabă este un exemplu de om excepțional: cine ar fi visat și realizat un astfel de vis? El merită tot respectul.

Dacă ai apreciat acest video, atunci nu ezita să-l distribui prietenilor. Și dacă cunoști pe cineva care trăiește într-o locuință neobișnuită, atunci atașează linkul la video în comentarii.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Great Big Story