Articole Populare

El și-a făcut acest selfie grandios timp de 3 ani!

Cu toții iubim să călătorim, să vizităm țări noi, să facem cunoștință cu noi tradiții și culturi. Unii acceptă să călătorească doar cu avionul, pentru că așa e mai rapid și mai confortabil. Alții iubesc să viziteze locurile noi cu mașina, pentru că așa poți vedea mult mai multe, deși drumul îți ia mai mult timp.

Eroul acestui video, Alex Chakon, a ales un mod netradițional de deplasare: el călătorește pe motocicletă și de fiecare dată când ajunge într-un loc frumos, își face un selfie grandios. Ultima lui călătorie a devenit și o știre pentru canalul CBS News. Alex a vizitat 5 continente în 360 de zile. A trecut prin 36 de țări, pe 5 motociclete. Distanța totală parcursă a fost de 300.000 kilometri! Aceasta este suficient pentru a înconjura pământul la Ecuator de 7 sau 8 ori! Este ceva cu totul inimaginabil, nu-i așa? Și pentru că e cu adevărat inimaginabil, atunci te invităm să privești acest video, datorită căruia în doar 3 minute vei putea vedea toată lumea!

Ți se taie respirația privind toate aceste țări și locuri extraordinare. Ard de nerăbdare să-mi adun bani pentru a putea parcurge în lung și în lat măcar un continent!

Dacă și ție ți s-a aprins dorul de călătorii privind acest video, atunci distribuie-l pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Ан Инесса