A salvat căprioara de la înec. Acum vezi ce va face căprioara când va ajunge pe plajă!

Nu există nimic mai relaxant pentru un bărbat, decât o zi de pescuit cu barca, împreună cu prietenii. Arunci undița, te așezi, tragi din sticlă ceva bunișor și savurezi liniștea. Sună bine, nu-i așa? Însă adevărul e că niciodată nu știi ce surprize îți pregătește natura și ce poți vedea pe apă. Sunt multe cazuri când pescarii s-au întâlnit cu delfini, balene, vidre sau pescari beți (ha-ha!) și de fiecare dată acestea au fost momente memorabile.

Cu toate acestea, atunci când un pescar de pe Long Island a ieșit la pescuit cu prietenii săi, ei au văzut în apă ceva cu totul neobișnuit. Dacă nu ar fi avut o cameră de filmat, nimeni nu i-ar fi crezut pe cuvânt.

Pescuitul a început ca de obicei, însă nu a trecut mult timp și Rob Kurdy, unul din pescari, a observat pe suprafața apei ceva plutind. Ei s-au apropiat să vadă ce este. Ceea ce au văzut era o … căprioară! Cum a ajuns ea acolo nu se știe. Poate a fost dusă de curent când a venit la adăpat. Însă cum nu ar fi fost acolo, Rob și prietenii săi au înțeles că trebuie să facă ceva. Eu au agățat căprioara de coarne și au tras-o la mal. Căprioara era atât de slăbită, încât nici nu putea merge. Însă în câteva zile ea și-a revenit și Rob i-a dat drumul în sălbăticie.

Dacă ți-a plăcut această istorie incredibilă, atunci distribuie acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: WTNH News8

Add Comment