Articole Populare

El s-a înfuriat foarte mult când fiul său a refuzat să lase jos telefonul. Apoi tatăl a făcut ceva greu de imaginat!

Ești tu unul din acei oameni care nu se pot despărți de telefon pentru nici un minut? Chiar dacă nu, probabil ești familiar cu cazurile când un grup de prieteni se întâlnesc, schimbă două vorbe, apoi stau muți și concentrați la telefoanele lor.

Dar asta e. Aceasta e lumea în care trăim acum. Și nu putem spune că tehnologiile sunt vinovate pentru asta. Tehnologiile nu au în sine nici o vină. Totul depinde de felul cum suntem noi și de modul în care le utilizăm. Poți utiliza telefonul pentru a te juca în tot felul de jocuri și a descărca o mie de aplicații, dar îl poți folosi și ca instrument de informare și formare de cultură citind cărți și articole serioase de pe el. Nu-i așa?

Desigur, toți cunosc și cazurile când familia se adună la masă iar copii deși stau așezați și mănâncă (din reflex), în realitate sunt total absenți la ceea ce se întâmplă în jur. Anume așa s-a întâmplat și în acest filmuleț. Tatăl i-a cerut fiului să-i transmită sarea. În schimb acesta i-a transmis piperul, pentru că ședea în telefon… Însă tatăl a știut ce să facă în acest caz și cum să le dea fiilor săi o lecție memorabilă.

Dacă și ție ți-a plăcut această lecție, atunci distribuie acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Matthew Abeler