Articole Populare

El a refuzat să se împarte cu acești câini cu săndvișul său. Vezi reacția incredibilă a câinilor!

La prima vedere ai impresia că Ron  – un bărbat cu barbă și tatoo – este un om foarte rece și sever. Însă totul apare în altă lumină atunci când îl vezi în compania câinilor săi. Ron foarte mult își iubește câinii și este gata să le împlinească orice moft… cu o excepție. Atunci când vine vorba de o mâncare gustoasă, Ron brusc devine cel mai egoist om din galactica Calea Lactee.

Într-o zi, Ron și-a gătit un săndviș delicios. El îl savura cu mare plăcere atunci când câinii săi au simțit mirosul bunătății gastronomice și s-au apropiat de Ron să-și ceară partea lor legitimă. Și dacă doi dintre acești trei câini aveau un comportament ”înțelegător” față de stăpânul lor, în schimb al treilea a decis cu tărie că trebuie cu orice preț să-și ia partea. Doar privește ce face acest câine!

El e gata să facă orice pentru a gusta din delicatesa mult-râvnită. Dar Ron are tărie de caracter suficientă pentru a-și refuza câinii. Desigur, el are și un ”alibi”. Refuzul său de a-și servi câinii el și-l motivează prin aceea că aceștia nu și-au terminat de mâncat propria mâncare. Totuși, în acest fapt nu e nici o urmă de obrăznicie din partea câinilor, pentru că mâncarea stăpânului lor are un miros mult mai apetisant… În orice caz, Ron își iubește câinii și este gata să facă pentru ei orice. Aproape orice.

Dacă ți-a plăcut acest video, atunci fă-i share pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Ron Cameron