Articole Populare

El nu și-a putut reține râsul când pe scenă a apărut ASTA! Și încă nu ai văzut reacția celorlalți jurați!

Câștigătorul concursului America’s Got Talent câștigă nu doar recunoaștere mondială, ci și un premiu foarte consistent, în valoare de 1.000.000 de dolari! Iată de ce, pentru dreptul de a concura în finală pentru acest mare premiu bănesc vin oameni din toate colțurile țării, oameni de diferite vârste și meserii, pentru a-și demonstra talentul în fața juriului.

În sezonul 11 la acest concurs a venit un bărbat în vârstă de 54 de ani, un afroamerican pe nume Christofer, cu o prestație foarte originală, care i-a făcut pe membrii juriului să se tăvălească pe jos de râs. Toată viață Christofer a visat de devină membru a unei trupe de dans, însă viața lui s-a aranjat puțin altfel decât a dorit el: Christofer dansează de unul singur.

Mai întâi bărbatul apare pe scenă singur, se prezintă cine este apoi dispare de pe scenă pentru câteva clipe. Însă când Christofer revine, el deja nu mai este singur, ci îmrepună cu… Cu cine anume a ieșit pe scenă și de ce spectatorii au sărit de pe locurile lor, veți putea afla dacă veți privi acest video. Christofer dansează împreună cu păpușile și face asta de aproape 30 de ani și el crede sincer că talentul său valorează 1.000.000 dolari. Dar tu ce crezi?

Dacă ți-a plăcut acest dans fenomenal cu păpușile, atunci nu ezita să faci share acestui video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: America’s Got Talent