El era atât de emoționat, încât îi tremura microfonul în mână! Dar la final toți l-au aplaudat în picioare!

Christopher Maloney pentru prima dată a ieșit pe scena un show britanic la vârsta de 34 de ani. El a făcut mai multe tentative de a participa la acest concursur, dar frica îl făcea de fiecare dată să renunțe la participare.

Acum când bietul om trebuia să cânte în fața spectatorilor și juraților, panica și emoțiile încercau să domine asupra lui. Microfonul tremura puternic în mâinile lui Christopher. Toți credeau că din cauza tremurului nervos el nu va putea rosti nici un cuvânt. Însă în momentul decisiv cântărețul nostru totuși s-a putut lua în mâini și a început să cânte.

Vocea lui puternică și expresivă dintr-o dată a cucerit publicul, iar la final jurații l-au aplaudat în picioare. Cei dintre noi care au frică de scenă îl pot înțelege perfect pe Christopher și nu este de mirare că după ce a terminat de cântat și a fost aplaudat, el a început să plângă de bucurie, nemaiputând face față emoțiilor. Dacă am fi fost în locul lui, probabil aceasta s-ar fi întâmplat cu fiecare din noi! Desigur, Christopher a primit permisiunea de la jurați de a trece în următoarea fază a concursului!

Dacă ți-a plăcut această prestație emoționantă, neapărat arată acest video prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: The X Factor UK

Add Comment