El avea un compas și o farfurie de lut, dar în 4 minute a făcut CEVA extraordinar de frumos!

Ceramica pictată manual nu este foarte scumpă, dar este foarte frumoasă și practică. Deși ea se potrivește destul de rău cu aparatele ultramoderne cu care e plină bucătăria, ea are un avantaj esențial. Asupra sănătății ceramica poate influența negativ dacă și doar dacă muști o bucată de farfurie din ceramică și o înghiți…

De multe ori lucrurile din lut ars sunt folosite nu în scopuri utilitare, ci pentru a face casa mai frumoasă. Trebuie să cazi de acord cu faptul că o farfurie de lut pictată iscusit arată mult mai frumos decât un tablou obișnuit. E suficient să privești doar pe câteva secunde cum lucrează acest maestru, pentru a-ți dea seama că ceea ce face el e adevărată artă! Cât talent și autocontrol trebuie să posezi pentru a face lucruri atât de frumoase!

Desigur, maeștrii țării soarelui-răsare nu sunt cunoscuți ca unicii producători de așa lucruri, însă după cum reiese din acest clip, ei nu sunt cu nimic mai prejos decât concurenții lor din alte țări. Să poți doar în 4 minute să faci un desen atât de formidabil nu poate fiecare. Jos pălăria, maestre!

Dacă și tu ai fost impresionat de frumusețea ceramicii pictate, atunci nu ezita să distribui acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: KUTANI CHOEMON

Add Comment