Articole Populare

El a hotărât să nu risipească banii pe chirie. Și iată ce a reușit să facă…

Pentru mulți oameni studenția devine o perioadă de economisire intensă. În ciuda faptului că sunt nevoiți să supraviețuiască practic fără bani, studenții nu-și pierd speranța și pe bună dreptate consideră că aceasta este cea mai bună perioadă din viața lor.

Eroul istoriei noastre este un simplu student al unei universități din Texas, care, de asemenea, a vrut să-și restrângă cheltuielile. În timpului anilor de studenție tânărul a hotărât să nu închirieze o locuință, ci să-și construiască una. El a reușit să amenajeze toate cele necesare într-un minuscul container pe roți, făcându-l foarte confortabil. Îți propunem să te convingi singur…

Așa arată casa la exterior…

Când intri în casă, îndată îți sare în ochi patul mic, supraetajat și scara compactă, sub care sunt situate biroul și bucătăria. Dacă mergi tot înainte — ajungi în baie. 

Iar așa arată baia. Ea este dotată cu chiuvetă și duș. Din păcate, istoria nu ne dă detalii despre celelalte facilități moderne.

Scara mai îndeplinește și rolul de rafturi.

Casa arată foarte drăguț.

Astfel, depunând puțin efort, acest student a reușit să economisească semnificativ și să obțină o locuință mică, dar foarte confortabilă. Dacă ți-a plăcut ideea lui, povestește-le prietenilor și cunoscuților tăi despre ea.

.

Autor text: Perfect Media