Ei vor ca această pisică să mănânce frunze. Dar pisica este de o cu totul altă părere…

Oare cine nu cunoaște acel sentiment când cineva din maturi te impune să mănânci ceva bun pentru sănătate, dar tu ești contra pentru că îți displace mult? Nu știu dacă există vreun om pe această planetă care să nu fi trecut în copilărie prin astfel de momente. Și așa a fost nu doar atunci când am fost copii. Este suficient să venim la mama în sat că istoria să se repete chiar și cum (pentru părinții noștri noi întotdeauna suntem copii, nu-i așa?).

Eroina acestui video tot nu a avut noroc. Pisica, fiind un răpitor, este impusă să mănânce … frunze! O obrăznicie mai mare este greu de imaginat!

Dar pisica nu este gata să se dea bătută ușor. Ea s-a folosit de un moment de neatenție din partea stăpânei pentru a o șterpeli. Și bine a făcut! Pentru că unde s-a mai auzit ca o pisică, o felină, un animal răpitor să fie hrănită cu frunze?! Dați-i mai bine pisicii o mâncare pe gustul ei, de exemplu un ton, un mic la grătar sau niște ficat de rață… Desigur, acest filmuleț este un video-montaj, dar trebuie să recunoaștem că este un montaj foarte reușit.

Dacă și ție ți-a plăcut reacția pisicii la această obrăznicie, atunci fă share acestui video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: AaronsAnimals

Add Comment