Ei rătăceau prin pădure, când bruscau au observat ASTA și au înmărmurit de FRICĂ!

Mai demult, mulți oameni credeau că pământul este o ființă vie. Chiar și acum se găsesc oameni care consideră așa. Desigur, aceasta e un simplu mit. Însă după cum vei vedea, un mit cu elemente de adevăr.

Planeta pământ este ceva mai mult decât o sferă gigantică care se rotește în jurul soarelui. Pe planeta noastră există ceva deosebit, ceva care o face cea mai specială planetă dintre toate cele cunoscute: aici există viață! Viață de la formele cele mai primitive și nevizibile ochiului, până la cele mai mari și complexe.

Ceea ce au filmat acești oameni în pădure impresionează și sperie în același timp. Vântul puternic mișcă copacul din loc, iar împreună cu el începe să se miște și pământul. Se creează impresia că cineva mișcă pământul dedesubt. Acum înțelegem cum au apărut tot felul de legende și povești care vorbesc despre pământ în termeni supranaturali și personali. Astfel de fenomene îți excită imaginația chiar și în secolul 21! Deci ce să mai vorbim despre oamenii din vechime… Dacă eu aș fi trăit două milenii în urmă și aș fi fost martorul unui astfel de fenomen, aș fi inventat povești și mai gogonate decât cele care s-au inventat până acum!

Dacă și tu ai fost impresionat de mișcarea pământului, atunci distribuie acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Manuel Petitat

Add Comment