Articole Populare

Ei cunosc ce înseamnă a trăi fără bani. 10 oameni celebri care au crescut în familii sărace.

Mulți cred că oamenii celebri se nasc deja bogați. Însă în realitate mulți dintre ei au crescut în mizerie. Dar acest fapt nu i-a făcut să renunțe la visul lor și să devină ceea ce și-au dorit cu adevărat.

Astăzi redacția Perfect Media va distruge mitul despre copilăria luxoasă a celebrităților.

1. Jackie Chan

Este greu de crezut că părinții erau cât pe ce să-l vândă pe micul Jackie Chan medicului care asista nașterea. Astfel aceștia cereau 26$ pentru fiul lor, pentru a putea lupta cu sărăcia și a elimina cheltuielile legate de creșterea unui copil. Când a împlinit 7 ani, Jackie a fost dat la orfelinat. Anume aici el a învățat artele marțiale.

2. Oprah Winfrey

Celebra prezentatoare a fost al treilea copil în afara căsătoriei a mamei sale care avea pe atunci 18 ani. Deja după o săptămână de la naștere mama a lăsat-o în grija bunicii sale. Copilăria ei a trecut într-o sărăcie înfricoșătoare. Ea niciodată nu a avut îmbrăcămintea sa, ci mereu purta lucrurile vechi ale surorilor ei mai mari. Prima sa rochie a primit-o abia când a intrat la școală. În prezent Oprah Winfrey inspiră milioane de oameni în întreaga lume.

3. Jim Carrey

Copilăria lui Jim a fost foarte grea. După ce tatăl său a pierdut lucrul, Jim a lăsat școala pentru a-și ajuta părinții. Drama familiei sale a avut un impact emoțional atât de mare asupra micului Jim, încât acesta timp de câțiva ani nu a vorbit cu nimeni. Însă în prezent el este unul dintre cei mai mari comici ai lumii!

4. Demi Moore

Demi a fost părăsită de tatăl ei mai înainte ca ea să se nască. Mama ei consuma foarte mult alcool, chiar și în timpul sarcinii. Tatăl ei vitreg la fel consuma mult alcool. Tot ce a văzut Demi în copilăria sa au fost bețiile interminabile ale părinților.

5. Keanu Reeves

Tatăl lui l-a părăsit la vârsta de 3 ani. Mama nu se ocupa de educația lui și el a fost crescut mai mult de rude. Din această cauză micul Keanu era închis în sine. El la fel a fost nevoit să lase școala și să se angajeze rapid în câmpul muncii.

6. Sarah Jessica Parker

Sarah a crescut într-o familie cu 8 copii. A întreține atâția copii era foarte greu, de aceea toți copii au mers la muncă degrabă. Nici Sarah nu a fost o excepție. Însă totodată părinții au observat un potențial creativ la ea și au dat-o la orele de vocal și dans. Acum Sarah este una dintre cele mai solicitate actrițe de la Hollywood.

7. Leonardo Di Caprio

Pentru a-și întreține familia, mama lui Leo lucra concomitent la mai multe servicii. În prezent lui Leo nu-i rămâne decât să-i mulțumească mamei pentru grija și dragostea ei.

8. Hilary Swank

Hilary a locuit doar cu mama sa. Familia o ducea atât de rău încât mica Hilary era luată mereu în râs de alți copii. Ea a mers la primul său serviciu la vârsta de 15 ani. În prezent ea câștigă milioane de dolari.

9. Adriano Celentano

Adriano s-a născut într-o familie săracă cu mulți copii. La vârsta de 12 ani el a lăsat școala pentru a munci și a-și ajuta părinții. După cum vedeți, copilăria grea nu l-a împiedicat să devină celebru.

10. Madonna

Regina pop s-a născut într-o familie cu 6 copii. După ce a murit mama sa, tatăl ei s-a căsătorit cu o altă femeie care nu avea grijă de copiii vitregi. Nemaiputând răbda batjocura mamei, mica Madonna a fugit de acasă. Acel moment a fost unul crucial în viața ei. În prezent Madonna este una dintre cele mai celebre femei din lume.

Doar oamenii cu un caracter puternic ar fi putut rezista în asemenea momente grele. Iar aceste staruri nu doar că au rezistat, dar și au reușit să se impună.

Dacă și tu ai fost impresionat de istoria acestor oameni celebri, atunci neapărat distribuie acest articol pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media