Ei au venit să fotografieze leii în savană. Încă mult timp vor ține minte această aventură!

Toate felinele posedă o curiozitate foarte pronunțată. Uneori rămân foarte surprins de situațiile ridicole în care acestea nimeresc din cauza curiozității lor exagerate. Însă uneori se întâmplă și altfel…

Eroii acestui video călătoreau prin Africa de sud. Fiind în automobil, ei cu mare satisfacție fotografiau leii din apropiere. Leoaicele stăteau la umbră și nu prezentau mare interes pentru intruși veniți. Însă dintr-o dată una din ele a decis să se apropie de automobil ca să vadă de mai aproape ce este cu acesta. Ea s-a apropiat de ușă, a apucat cu dinții de mâner, a tras, și… ușa s-a deschis, creând între oamenii din automobil o veritabilă panică.

Exact, ei nu au încuiat ușa, pentru că nu se așteptau că cineva le-o poate deschide. Așa se întâmplă de fiecare dată când subapreciezi pe cineva. Ei nu credeau că leii sunt suficienți de inteligenți pentru a deschide o ușă automobil. Și erau cât pe ce să plătească mult pentru această neatenție. Dar bine că în ultimul moment cineva au reușit să tragă ușa înapoi. Acum ei vor avea o amintire pentru toată viața. Și o lecție în plus.

Dacă și tu te-ai speriat pentru viața acestor oameni, atunci nu ezita să distribui acest video pe Facebook prietenilor și rudelor tale.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Joshua Sutherland

Add Comment