Ei au înlocuit în secret jucăriile din magazinul zoo cu animale salvate. Reacția cumpărătorilor nu poate fi descrisă prin cuvinte!

Deja de mult timp se știe că ne simțim atașați de lucrurile pentru care am dat bani. Banii nu se fac deloc ușor, de aceea în momentul când plătim pentru ceva ne simțim într-un fel responsabil de acel lucru și între noi și obiectul dat se formează o legătură specială. Desigur, la unii asta se vede mai bine, la alții – mai rău, însă asta este valabil pentru toate lucrurile cumpărate cu bani proprii.

Chiar dacă au ocazia să adopte un animal gratuit, mulți oameni preferă să-l cumpere în loc. Acest comportament pare ciudat la prima vedere, dacă nu știm că oamenii fac asta anume pentru a se simți mai atașați de acel animal. Însă oamenii care au creat acest video au decis să distrugă acest tip de comportament.

Astfel, într-un magazin zoo animalele cu plată au fost înlocuite cu animalele gratuite, salvate de pe stradă. Cumpărătorii nu știau asta, iar după ce își alegeau unul și scoteau portofelul ca să plătească pentru el, ei aflau că acesta este gratuit! Ce noutate bună și ce noroc este să poți lua gratis un animal de companie pentru care în caz normal trebuia să plătești!

Dacă ți-a plăcut reacția cumpărătorilor, neapărat distribuie acest video prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Associação Quatro Patinhas

Add Comment