Articole Populare

Ei au ”FURAT” acest tigru de la circ. Dar de ce au făcut asta?..

A merge la circ cu familia este un lucru obișnuit și frumos. Avem acolo pop-corn și cola, vedem multe trucuri, animale sălbatice…

Dar adevărul e că aceste animale din circ nu întotdeauna sunt tratate bine. Sau poate că niciodată… Ele stau acolo contrar voinței lor, departe de habitatul lor natural. Unele animale stau în cuști atât de mici, încât nici nu se pot ridica în picioare! Însă nu toate animalele duc o asemenea viață. Există multe organizații non-profit, așa ca Animal Defenders International, care salvează animalele sălbatice din circuri.

Hoover este un tigru care a petrecut mult timp într-un circ din Peru. Chiar dacă în Peru există legi de protecție a animalelor de la circ, Hoover a fost bătut de multe ori. Însă oamenii de Animal Defenders International nu au putut tolera acest lucru. Ei au urmărit acest tigru câteva luni și printr-un om anonim ei l-au furat pe Hoover din circ. Apoi tigrul a fost dus în Florida, într-un centru special dedicat animalelor. Acolo el se bucură de o viața liberă și lipsită de griji și nimeni nu îl bate și nu îl mai impune să facă ceva ce nu vrea.

Dacă ți-a plăcut istoria salvării lui Hoover, atunci distribuie acest clip.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Animal Defenders International