Ei au dorit să filmeze urmările unui incendiu, dar vei fi terifiat când vei afla pe cine au găsit în casă…

Pentru nimeni nu este un secret că meseria pompierilor e plină de pericole. Acești oameni riscă cu propria viață pentru a salva viețile unor oameni absolut necunoscuți. Deseori anume datorită lor a fost posibilă salvarea oamenilor care erau la un pas de moarte.

Video-ul ce urmează a fost filmat de pompieri, care au reușit să stingă incendiul izbucnit într-o casă. Ei au vrut să înregistreze urmările devastatoare ale incendiului. Însă în timp ce filmau, ei au observat ceva, care va face să-ți tresară inima…

O spun sincer, eu am fost profund impresionat de fapta acestor pompieri. Mulți în locul lor ar fi trecut indiferent pe lângă animalul care stătea aproape mort la pământ. Și încă mai puțini ar fi acordat primul ajutor acestui simplu animal. Însă acești pompieri au o inimă mare și au întreprins tot ce era posibil pentru a salva bieta pisică, aflată în stare de inconștiență.

În orice situație nu am fi, întotdeauna trebuie să ținem minte că suntem oameni și că fiecare făptură merită să fie salvată. Nu întâmplător un înțelept a spus că atitudinea față de oameni se vede în modul cum ne comportăm cu animalele.

Dacă și tu ai fost impresionat de istoria salvării acestei pisici, atunci distribuie acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: GoPro

Add Comment