Articole Populare

Ea îl provoacă la un duet neobișnuit. Fii atent când el ridică mâinile de pe volan!

Noi suntem obișnuiți cu faptul că în viața de zi cu zi, facultățile și abilitățile noastre sunt lucruri firești și ca înțelese de la sine. A asculta muzică și a cânta sunt două abilități foarte iubite și apreciate de noi. Cu părere de rău, însă, oamenii surdo-muți nu se pot bucura de acestea.

Însă, din fericire, există limbajul semnelor pentru a-i ajuta pe oamenii surzi să asculte muzică. Și chiar să cânte! Membrii comunității surdo-muților pot simți ritmul muzicii și chiar să audă cuvintele prin translație, la așa piese ca “You’re The One That I Want”, interpretate de Grease.

Tina este traducător pentru surdo-muți iar soțul ei de asemenea a învățat limbajul semnelor, pentru a o putea ajuta pe Tina în proiectele ei, dedicate surdo-muților. Acest cuplu incredibil interpretează cântece populare în limbajul semnelor iar rezultatul este pur și simplu fenomenal! Ei demonstrează o dedicație aparte pentru cauza lor. Și ei sunt doar doi din marea mulțime de oameni care a găsit o modalitate de a arăta că lor le pasă. În prezent tot mai mulți oameni se familiarizează cu problemele surdo-muților, iar limbajul semnelor este predat și în unele colegii.

Acum vezi cum interpretează acest duet neobișnuit această frumoasă piesă. Și nu uita să arăți acest video și prietenilor.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Paul and Tina Sirimarco