Spera să găsească o perlă în această scoică, dar captura s-a dovedit a fi mult mai valoroasă!

Acei dintre noi care au copilărit lângă mare, aveam un mare vis: să găsim o scoică cu o perlă în interior. Copiii blocului nostru chiar se întreceau cine va găsi primul perla mult dorită. Cu părere de rău, acest vis așa și nu s-a mai împlinit. Nimeni nu a reușit să găsească nicio perlă cât de mică. În schimb, cu toții am învățat să înotăm bine. Însă acest vis a rămas să trăiască în noi chiar și la maturitate…

Eroina acestui video a găsit pe malul oceanului o scoică și a încercat să o deschidă. Pentru că acest lucru nu îi reușea, ea a luat un cuțit de măcelar. Ea foarte mult spera că în interior va găsi o perlă de preț. După mult efort depus, în sfârșit scoica a fost deschisă, rămânea doar de văzut dacă scoica are ceva în ea sau nu.

A venit momentul culminant. Acum sau niciodată! Scoica s-a deschis și în ea era… Nu. Nu era o perlă, ci multe perle! Atât de multe încât cu greu pot fi numărate! Se pare că astăzi cineva a devenit bogat. Ce noroc!

Dacă și ție ți-a plăcut ceea ce a găsit această fată în interiorul scoicii, atunci nu ezita să distribui acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: VENKAT NIVAS

Add Comment