Ea s-a săturat să tot fie înjosită de soțul său, de aceea a decis să se răzbune. Ce femeie inteligentă!

Ah aceste tehnologii… Nu reușești să-ți cumperi un telefon super-performant, că mâine apare altul și mai performant. Iar peste o săptămână, telefonul tău este considerat deja și demodat… Nu mai reușești să urmărești ce se întâmplă în domeniul gadget-urilor. Și aceste dispozitive au început să fie atât de multifuncționale, încât uneori îți vine gândul că în scurt timp vei putea face orice printr-o simplă atingere a ecranului telefonului.

Cu siguranță, cu toții avem un prieten care știe foarte multe despre ceea ce se petrece pe piața tehnologiilor și are cel mai nou model de telefon. Ori poate, chiar tu ești acesta (desigur, în acest lucru nu e nimic rușinos, poate chiar din contra)! În orice caz, trebuie să știm că și cele mai performante tehnologii nu vor putea rezolva toate probleme noastre. Iar această afirmație și-a găsit demonstrația în acest video amuzant.

Soțul, care adora noile tehnologii,  râdea mult de deprinderile ”demodate” ale soției sale, pe nume Emma. Însă Emma era o femeie isteață și aștepta momentul prielnic ca să se răzbune… În sfârșit acest moment a venit. Privește acest video ca să vezi răzbunarea femeii. Nu-i așa că a procedat foarte inteligent?

Dacă și ție ți-a plăcut răzbunarea Emmei, atunci nu ezita să distribui acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: LE TREFLE

Add Comment