Articole Populare

A prins buchetul miresei, dar nu se aștepta la ceea ce a urmat… O cerere în căsătorie cum nu ai mai văzut până acum!

Deja de mulți ani la nunțile românești mireasa spre sfârșitul nunții aruncă buchetul miresei fetelor nemăritate care sunt prezente la nunta sa. Se zice că acea fată care va prinde buchetul, se va căsători următoarea. Desigur, avem de a face o o tradiție populară, care deși nu se știe nimic despre originea sa, este o tradiție frumoasă. Plus, uneori chiar așa se întâmplă ca fata care prinde buchetul miresei să se mărite după aceasta.

Acest caz s-a petrecut în Republica Moldova, la o nuntă. Când a venit vremea buchetului, toate prietenele nemăritate ale mirilor s-au aranjat frumos în spatele miresei. Mireasa a aruncat buchetul și acesta a fost prins de o frumoasă blondă. În același moment au început glumițele pe seama căsătoriei ei, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

De micron s-a apropiat prietenul fetei, care a rostit cuvintele care vor să fie auzite de toate fetele: acesta a cerut-o în căsătorie! Asta da întâmplare! Să prinzi buchetul miresei și chiar în aceeași clipă să fii cerută de mireasă este o absolut uimitor!

Fata a acceptat cu bucurie propunerea și noi la fel ne bucurăm pentru acești tineri. Pentru ca bucuria lor să fie și mai mare, distribuie acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Realitatea Moldova