A început să danseze în fața calului. Vei muri de râs după ce vei vedea cum a reacționat calul la dansul ei!

Caii sunt niște animale extraordinare. Cei mai mulți oameni nu își dau seama cât de simpatici pot fi caii, mai ales dacă aceștia au o relație specială cu omul alături de care au crescut și s-au format. Acest video arată ce carismă personală unică pot avea caii. După ce această domnișoară a început să danseze pe piesa “All About That Bass” de Meghan Trainor, calul s-a umplut de atmosfera cântecului și a început să danseze și el!

E absolut uimitor să urmărești acest cal! El prinde notele și se mișcă în ritm cu muzica. Ce ar fi fost dacă, să ne închipuim pe un moment, acest cal nu ar fi fost simplu cal ci om? Cu siguranță ar fi fost un dansator de excepție care ar fi câștigat concursul ”Românii au Talent”! Și asta cu atât mai mult cu cât la acest concurs deja am văzut oameni care păreau mai degrabă a fi cai decât oameni 🙂 În orice caz, ceea ce face acest cal simpatic nu te poate lăsa fără o dispoziție minunată pentru întreaga zi.

Dacă ai apreciat acest video minunat, te rugăm să îl distribui și prietenilor. Și dacă între aceștia sunt oameni posaci și reci, cu siguranță după vizionarea acestui video ei nu vor mai fi ca înainte.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Steve Stevenson

Add Comment