Ea are doar 6 ani, dar deja este INVIDIATĂ de toți dansatorii profesioniști!

Viața micuței Terry aproape de la naștere a fost legată strâns de break-dance. La vârsta de doi ani ea a început să repete în urma surorii sale mișcările acestui dans. Mai apoi au urmat un studiou local de dans și cunoștința cu echipa Soul Mavericks, echipă în care această fetiță acum ocupă un loc de onoare.

La vârsta de 6 ani părinții și antrenorii au au decis că este posibil să-i permită să iasă pe scena unui concurs internațional pentru copii. Aici Terry a trebuit să dea dovadă de mare pricepere și talent. Această micuță a intrat în competiție cu un băiat mai mare decât ea, pe care în câteva minute l-a făcut praf! Membrii juriului au căzut în extaz atunci când Terry s-a așezat pe cap și chiar s-a și rotit de câteva ori!

De la acel concurs până acum au trecut deja 2 ani. Însă în acest răstimp Terry nu s-a odihnit. Ea a participat la câteva concursuri în care a ocupat locurile întâi, făcându-și astfel o reputație redutabilă. Credem și sperăm că încă nu de puține ori vom mai vedea-o pe Terry pe ringul de dans.

Dacă și tu ai fost impresionat de dansul acestei fetițe, atunci nu ezita să distribui acest video pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: MoBo1982

Add Comment