Articole Populare

Ea are doar 3 ani, dar ceea ce face la pian… Mulți maeștri o invidiază!

Dacă ai încercat vreodată să înveți a cânta la pian, cu siguranță cunoști frustrarea și nesiguranța din mișcările degetelor tale atunci când doreai să cânți ceva. Nu este deloc ușor să-ți controlezi mâinile și degetele într-un mod calculat. Dar asta nici măcar nu e tot! Pentru că tu mai trebuie să privești și notele din caiet. Cu un ochi la mâini și degete, cu un alt ochi – la note! Nu întâmplător, mulți dintre cei care au început să învețe a cânta la pian, în scurt timp au lăsat-o baltă.

De obicei, pentru a ajunge la o performanță minimă, ai nevoie măcar de câțiva ani de muncă. Chiar dacă începi să cânți din copilărie, oricum ai nevoie de ani buni pentru a învăța pianul, ai nevoie de multă autodisciplină, dedicație și dragoste. Însă această fetiță pare că e născută pentru pian. Deși are mâinile și degetele foarte mici, ea reușește cu mare măiestrie să cânte un cântec foarte frumos. Și privind la ea pare că e atât de simplu!

Fii atent cum întoarce foaia din caietul muzical, ca un adevărat profesionist! Probabil, această fetiță va ajunge departe. Dacă a avut ea atâta disciplină încât să învețe pianul, cu siguranță că tot ceea ce își va pune în plan pentru viață, va duce la capăt.

Dacă ți-a plăcut măiestria acestei fetițe, atunci nu ezita să distribui acest video. 

Autor text: Perfect Media

Sursa:  Widjanarto Budi Susetijo