Ea a adus-o până la lacrimi pe câștigătoarea concursului Eurovision. O interpretare de excepție.

Dacă ai privit anul trecut concursul Eurovision, atunci probabil ții minte că primul loc i-a revenit cântăreței din Ucraina pe nume Jamala. În cadrul acelui concurs Jamala a cântat piesa numită „1944”, în care se evocă drama deportării tătarilor din Crimeea din acel îndepărtat an. Până la Eurovision Jamala nu a fost o cântăreață cunoscută, însă câștigul la acest concurs prestigios i-a adus toți laurii celebrității.

De această dată vei putea-o vedea pe Jamala în calitate de jurat la concursul ”Vocea Ucrainei”, sezonul 7. La preselecție a venit o fată de doar 22 de ani pe nume Lusine Kocharan, absolut necunoscută până acum.

Lusine a interpretat un cântec popular armean, care așa și se numește ”Cântec popular armean”. Ea a cântat această piesă emoționantă cu atâta dragoste și dedicație, încât Jamala a început să plângă. Este uimitor să vezi cum o simplă piesă poate emoționa atât de mult o cântăreață profesionistă. Nu doar Jamala a fost cucerită de vocea și piesa lui Lusine, dar și restul juraților și întreaga sală cu spectatori. Se pare că la acest concurs a apărut deja un favorit. Savurează și tu această piesă excepțională!

Dacă ți-a plăcut acest cântec emoționant, distribuie-l pe Facebook prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Голос країни

Add Comment