Articole Populare

Ea a inventat toate aceste lucruri în timpul lecțiilor plictisitoare de la școală… Un talent impresionant!

Fiecare om are visele și dorințele sale. Eu consider că nu procedăm corect, dacă le ignorăm, mai ales pe cele din copilărie. Atunci când nu-ți îndeplinești aspirațiile copilărești, nu te poți simți împlinit, când ajungi la vârsta adultă. Însă situația descrisă mai sus nu o caracterizează pe eroina acestei istorii…

Artista belgiană Ross Van de Velde nu a renunțat la visele din copilăria sa și, chiar mai mult, și-a creat o lume proprie. Mai jos vei vedea uimitoarele ei creații din porțelan.

Bine ai venit în poveste!

Pentru Ross Van de Velde școala a fost mereu un loc plictisitor. În timpul lecțiilor ea iubea să viseze la propria sa căsuță de poveste.

După ce a absolvit „Academia Regala de Arte Frumoase” din Antwerp, Ross a început să lucreze cu ceramică și argilă.

Iar mai târziu a început să lucreze și cu porțelanul. Anume cu ajutorul acestui material, artista a reușit să obțină o finețe și o fragilitate asemănătoare cu cele, pe care le creează natura.

Iar acum să vorbim și despre visele din copilăria ei… Ross visa să trăiască într-o căsuță din bușteni, aflată într-o pădure de poveste. După cum vezi, desenele, pe care ea le-a făcut în timpul lecțiilor plictisitoare de la școală, au devenit realitate.

Artista a decis să cumpere o căsuță gospodărească dintr-un sat belgian. Clădirea se află într-o grădină deasă, cu multă verdeață, departe de civilizație, corespunzând în totalitate dorințelor lui Ross. Acum ea locuiește într-o lume inventată în timpul lecțiilor plictisitoare.

Iar noi ne bucurăm de arta ei formidabilă.

Dacă într-adevăr îți dorești ceva, poți crea și imposibilul… Orice vis de îndeplinește, dacă începi să acționezi. Iar ție ți-a plăcut lumea de poveste a acestei artiste belgiene? Spune-le prietenilor tăi despre ea. Cred că și ei vor aprecia talentul ei.

.

Autor text: Perfect Media