După o cură chimioterapică această fetiță de 7 ani a rămas cu o singură geană…

Probabil, mulți cunosc acest semn prevestitor: o geană căzută îți va aduce noroc și îndeplinirea celor mai misterioase vise. Iar recent superstiția respectivă a fost într-un fel confirmată: actorul de comedie Andrew Brown (Australia) a povestit o istorie emoționantă, care a avut loc cu fiica lui.

Andrew este un soț iubitor și tatăl grijuliu a patru copii. Însă vara familia lor a fost lovită de o nenorocire: în iunie fiica lor Hayley (7 ani) a fost diagnosticată cu cancer. În nasul fetiței se afla o tumoră mare, care a crescut până la 5 cm în diametru…

Micuței i-a fost indicată o cură de 8 luni de chimio- și radioterapie. Procedurile erau foarte costisitoare și părinții nu aveau suficienți bani pentru întreaga cură terapeutică. Andrew Brown și colegii lui au realizat câteva spectacole și toți banii câștigați au fost donați pentru cumpărarea medicamentelor.

După încă o cură chimioterapică părinții au rămas iarăși fără economii. De aceea, ei au cerut ajutorul utilizatorilor de Internet. Mesajul, în care ei cer ajutor, a fost completat cu fotografia fetiței, care după chimioterapie a rămas cu o singură geană.

Până să se îmbolnăvească Hayley avea gene lungi și frumoase, iar surorile ei mai mari chiar o invidiau din această cauză. Probabil, micuța nu înțelege de ce nimeni nu îi mai admiră genele, pentru că ea însăși nu vede că acestea au căzut” — povestea tatăl fetiței.

Iar Leia, mama fetiței, a adăugat: „Această geană se ține deja de 2 săptămâni. De fiecare dată, când o văd, vreau să-i spun lui Hayley să se gândească la o dorință.

Se pare că ultima geană a lui Hayley a fost într-adevăr magică. În doar două zile a fost adunată suma necesară!

Părinții fetiței sunt nemaipomenit de recunoscători tuturor celor care i-au ajutat, deoarece cura chimioterapică este extrem de costisitoare. „Sincer vorbind, sunt puțin șocat de numărul mare de oameni, care ne-au sărit în ajutor” — a recunoscut Andrew.

Iar tratamentul în sine dă rezultate. Încă este devreme să vorbim despre o victorie absolută, deoarece Hayley trebuie să mai treacă încă prin două cure chimioterapice și cinci săptămâni de radioterapie, însă medicii privesc cu mult optimism spre viitor: tumora s-a micșorat semnificativ.

Sper că micuța Hayley va reuși să învingă definitiv această boală vicleană. Povestește-le prietenilor tăi această istorie uimitoare. Sprijinul lor moral poate fi folositor pentru micuță!

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: Daily Mail

Add Comment