După faptă și răsplată! Iată de ce niciodată nu trebuie să furi locul de parcare al unui stomatolog!

Se spune că subiectul glumelor devin nu lucrurile ciudate și amuzante în sine, ci acele situații cu care ne confruntăm cel mai des și care se întâmplă de foarte multe ori. Iar reieșind din faptul că glumele despre parcări și trafic încărcat au început să devină tot mai frecvente, se pare că într-adevăr și România a început să resimtă acest gen de probleme. Unii oamenii cu spirit de observație mai dezvoltat sunt de părere că statul chiar poate depista cele mai acute probleme ale oamenilor de rând doar reieșind din subiectul glumelor acestor oameni.

Însă până a rezolva statul problemele noastre, trebuie să încercăm să ni le rezolvăm noi singuri așa cum putem și asta fără să aducem vreo daună sau să incomodăm oamenii din jurul nostru.

Eroina acestui video care venea la stomatolog a decis că problema ei este mai mare decât a celorlalți oameni și că ea are nevoie mai mult de locul de parcare decât persoana pentru care acest loc era rezervat. Totodată ea a făcut asta într-un mod sfidător, luându-l în râs pe bărbatul păgubaș. Însă femeia nu avea de unde ști că acel bărbat era stomatologul ei…

Dacă ți-a plăcut acest video amuzant, neapărat distribuie-l pe Facebook prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Игорь Shokk

Add Comment