Când preotul a început să cânte la această ceremonie, toți oaspeții au rămas surprinși. Dar după asta…

Părintele Ray Kelly este un om neordinar. El este preot iar comunitatea pe care o păstorește pur și simplu îl adoră. Desigur, deja acest lucru vorbește de la sine, pentru că a deveni un preot demn de această chemare, a deveni un tată și un învățător pentru oameni nu doar după nume, ci și în faptă, nu toți reușesc.

Probabil, aceste calități ale lui se datorează nu doar carismei sale dar și talentului său extraordinar. Acest preot adoră să cânte și nu ezită să introducă câte un cântec în ceremoniile pe care le conduce. Astfel, interpretând o piesa cu numele ”Aleluia” la o nuntă din parohia sa, el a reușit plăcut să surprindă și chiar profund să impresioneze pe toți cei prezenți.

Spre finalul cântecului mirii nu au putu să-și rețină lacrimile, atât de mult această piesă le-a mișcat inimile. Nici cei prezenți în biserică nu au putut să-l nu-l mulțumească pe preot, de aceea ei l-au aplaudat în picioare. Într-adevăr, acest om merită toate onorurile noastre. Părintele Ray Kelly ar trebui să fie un exemplu pentru toți preoții, indiferent de confesiunea lor.

Dacă și tu ai fost impresionat de interpretarea acestui preot, atunci distribuie acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: invitationlovejesus

Add Comment