La câteva luni bune după vacanță, această tânără a simțit ceva straniu… Când a înțeles ce se întâmplă, ea a fost șocată!

Uneori viața ne surprinde. Alteori chiar noi ne surprindem pe noi înșine. O combinare a acestor două situații a avut loc în viața Emmei Crofts-Wilson (19 ani) din Noua Zeelandă.

Într-o seară Emma avea dureri de spate și abdominale. Ea a luat un analgezic și s-a dus la culcare. În următoarea zi ea se simțea ciudat, dar încerca să ignore totul.

1

Emma era singură acasă. Aflându-se în bucătărie, ea a simțit ceva straniu între picioare. S-a uitat în jos, dar nu a reușit să înțeleagă îndată ce a văzut: de acolo ieșea un cap. Ea dădea naștere unui copil!

„Nu știam ce se întâmplă. Am simțit o usturime puternică și când m-am uitat în jos, am văzut un cap. Atunci am înțeles ce se întâmplă. Următorul lucru, pe care mi-l amintesc, este copilul aflat în brațele mele” — a spus ea.

2

Emma nu avea nici cea mai mică idee că era însărcinată. Timp de nouă luni. Iar apoi, din senin, ea dădea naștere propriului ei copil pe podeaua din bucătărie. Încă mai șocant este faptul că ea a pierdut 1/4 din sângele său, dar tot a reușit să ia un foarfece și să taie singură cordonul ombilical. Apoi a învelit copilul într-un prosop.

La scurt timp după aceasta Emma i-a scris mamei sale un mesaj, care este probabil cel mai nebunesc sms, pe care poți să-l primești vreodată: „Te rog, să nu te enervezi, dar eu tocmai am născut un copil. Nu știu ce să fac.”

3

Emma a încercat să curățe lichidele de pe podeaua din bucătărie. Apoi părinții ei au ajuns acasă. Ei au dus-o pe ea și pe copil la spital, întrebând insistent cine era tatăl micuțului.

Dar Emma nici măcar nu-și amintea cum îl cheamă. Ea l-a cunoscut în timpul vacanței și a petrecut o noapte cu el. Ea nu avea datele lui de contact și știa doar că este australian. Oricum, aceasta era cea mai mică grijă, pe care o avea ea atunci.

Echipa medicală din sala de nașteri a curățat-o și a ajutat-o să nască placenta. Emma i-a dat fiicei sale numele Hannah-Marie.

4

Este ceva sporadic, dar se poate întâmpla ca femeile să nu știe că sunt însărcinate, mai ales dacă sunt obișnuite cu cicluri menstruale neregulate și creșteri ponderale ocazionale. Unele femei nu prea iau în greutate în timpul sarcinii, ceea ce poate fi, de asemenea, înșelător. În plus, Emma purta haine largi. De aceea, nimeni nu a observat vreo schimbare în silueta ei.

De obicei, oamenii se pregătesc de nașterea unui copil pe parcursul a 9 luni. Iar Emma a avut doar câteva momente și viața ei de mamă a și început. Este evident că această istorie ar trebui să devină pentru toți o lecție despre sexul ocazional și neprotejat. Însă acum vrem să o felicităm pe Emma și să-i urăm mult noroc!

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: www.hefty.co

Add Comment