După ani de infertilitate acest cuplu a decis să adopte. Dar văzând cu cine era băiatul pe care doreau să-l adopte s-au răzgândit.

Cuplul argentinian Claudio Boccalon și Mariela Rzepeski mereu și-a dorit să aibă copii. Dar nu a fost atât de simplu cum și-au imaginat. După ce s-au căsătorit au tot încercat să aibă copii, însă a fost fără succes…

În continuare au făcut o serie de analize medicale pentru a afla dacă totuși sunt capabili de a concepe un copil. Și au urmat tratamente de fertilitate, dar când au văzut că nici așa nu reușesc au decis să adopte un copil.

Facebook/ La Nación Más

Dar nici asta nu a fost atât de simplu. A fost nevoie să aștepte 10 ani, ca într-un final să primească un răspuns, că există un asemenea băiat pe care ar putea să-l adopte: Julio în vârstă de 12 ani din provincia Misiones.

Când au mers să-l viziteze, ei au rămas șocați. Julio nu era singurul copil, el mai avea 4 frați mai mici. Singura problemă era că Julio trecuse de vârsta adoptivă, majoritatea căutau să adopte copii mai mici. Dar acest cuplu minunat l-au îndrăgit din prima.

Băiatul a început să vorbească imediat cu ei, întrebându-i și povestindu-le despre familia sa.

Claudio îi adoră și pe frații mai mici ai lui Julio, iar Mariela în general se topea după ei…

„În acea noapte pentru prima dată am gustat sentimentul de mamă. Dragostea și grija lui Julio față de frații săi ne-a atins inimile. El era ușa lor în viață.” – a amintit mai târziu Mariela.

Nici Claudio nici Mariela nu puteau concepe ideea ca acești copii să fie separați în familii diferite. Astfel au luat marea hotărâre să îl adopte nu doar pe Julio, ci și pe ceilalți frați ai săi.

Viața lor a luat o întorsătură radicală peste noapte. De la o familie cu două persoane la una cu șapte, într-o singură zi. Ce noroc au avut acești copii, căci s-a găsit un cuplu dornic să-i adopte pe toți și să creeze o mare familie împreună.

Privește acest video care îți va încălzi sufletul! Bucuria acestor copii este molipsitoare:

Este minunat că există astfel de oameni, care sunt deschiși să adopte copii mai mari și chiar să păstreze familia întreagă, ca în cazul lui Julio. Se pare că pe toți îi așteaptă o viață fericită.

.

Autor text: Perfect Media.

Sursa: www.hefty.co

Add Comment