Doamne, cât de frumos cântă! O voce inconfundabilă pe care o poți recunoaște ușor între milioane de voci!

Isabelle Geffroy, cunoscută după numele de scenă Zaz, este o celebră cântăreață și compozitoare franceză, care posedă o voce foarte originală și absolut inconfundabilă.

Zaz s-a născut într-o familie simplă. Mama ei a fost profesoară de spaniolă iar tatăl ei lucra la o companie electrică în Tours. Ulterior Zaz va pleca la Paris, unde va studia intens muzica. Cariera s-a muzicală va începe în anul 2001, însă va fi nevoie de 9 ani de muncă asiduă pentru ca succesul să-i bată la ușă.

Astfel, pe 10 mai 2010 Zaz își lansează primul său album și acesta dintr-o dată capătă o mare popularitate la public. Cel mai îndrăgit cântec de pe album devine piesa „Je veux”. Nimeni nu poate cânta această piesă mai bine decât Zaz. Vocea ei răgușită de fumător înrăit conferă piesei o cu totul altă dispoziție decât în cazul când aceeași piesă ar fi cântată de un alt cântăreț, fie și cu o voce mai puternică. Adică, această piesă nu există în afara interpretei ei originale!

În continuare vei putea auzi cum Zaz cântă „Je veux” pe viu și te vei convinge că vocea ei răgușită sună magnific! Îți dorim audiție plăcută!

Dacă ți-a plăcut această piesă, neapărat distribuie acest video prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Sergey Pivovarov

Add Comment