Din cauza mirosului său insuportabil acest om al străzii era disprețuit de cei din jur. Nu-ți va veni să crezi, când vei vedea cum l-au ajutat bunii samariteni!

În lumea actuală există atât de multă răutate și ură, încât suntem siguri că o clipă de bunătate nu ar fi nimănui de prisos. Recent în orășelul Ferreñafe din Peru a avut loc o istorie minunată.

Chuman Don Luciano (83 ani) este un om fără adăpost și își petrece tot timpul pe stradă. Bărbatul nu s-a tuns, nu s-a ras, nu și-a tăiat unghiile și nu s-a spălat pe parcursul multor ani. Pe lângă acestea, sărmanul suferă de schizofrenie. De aceea, locuitorii orășelului evită întâlnirile cu „Chuman nebunul”, acoperit cu un strat gros de murdărie.

1

Luciano demult și-a acceptat soarta tristă și pur și simplu trăia, fără să mai spere în întâmplarea unei minuni. Însă localnicii au vrut să-l ajute. Într-o zi însorită voluntarii l-au căutat pe străzile orașului, l-au înconjurat și l-au convins să-i urmeze.

2

Timp de câteva ore omul străzii a fost spălat, i-au fost tăiate unghiile de la mâini și de la picioare, i-a fost tunse barba și părul. Drept rezultat, în fața bunilor samariteni a apărut un om complet diferit — fără plete încurcate și depuneri saline, fără stratul de murdărie de pe piele și mirosul insuportabil.

3

Niște oameni buni i-au oferit lui Luciano îmbrăcăminte și mâncare. Când l-au curățat pe bătrânul neîngrijit, oamenii au văzut în ochii lui recunoștință și dorința puternică de a mai trăi pe această lume.

4

De asemenea, bătrânul a fost consultat de un lucrător medical, care i-a verificat pulsul și tensiunea arterială.

5

În video-ul de mai jos vei putea viziona cum a decurs tot procesul de transformare al lui Luciano.

Am impresia că Luciano înainte și după transformare sunt două persoane complet diferite. Când i-a fost returnat aspectul fizic normal, bătrânul a început să arate mult mai tânăr. Nici măcar nu aș putea pronunța că acest bătrânel zâmbăreț are 83 de ani.

Locuitorii orașului i-au dăruit speranța. Dacă ai posibilitatea, ajută-i pe cei care au nevoie: cu rugăciune, bani, mâncare sau îmbrăcăminte. De asemenea, nu uita să distribui acest articol prietenilor tăi. Fie ca despre această faptă bună să afle întreaga lume.

.

Autor text: Perfect Media

Add Comment