Articole Populare

Toți oamenii din jur credeau să acest husky era torturat. Însă el doar făcea băiță!

Dacă poate nu știai, în SUA există băi publice pentru câini. Astfel, orice proprietar de câine care vrea să facă baie câinelui dar nu vrea să folosească pentru asta propria cadă, merge la una din aceste băi publice (care, apropo, sunt ambulante și se deplasează din oraș în oraș) și pentru o plată simbolică – câinele lui este spălat și uscat! Însă totul nu este atât de simplu cum pare!

Astfel, de fiecare dată când acest husky este adus la făcut băiță, în timp ce este uscat cu un aspirator special el începe să strige disperat! Uneori oamenii din apropiere aleargă repede spre baia ambulantă, pentru că cred că vreun câine este torturat acolo! Cât de stranii sunt acești câini!

Iar în acest video vei putea vedea un alt husky, care spre deosebire de câinele precedent adoră baia la nebunie. El vrea ca stăpâna să-i facă băiță în fiecare zi și pentru asta pur și simplu vine în baie și se culcă în cadă! Totodată, atunci când este rugat să părăsească cada, el se plânge atât de adorabil încât vreai să-l iei și să-l cuprinzi în brațe!

Dacă ți-au plăcut aceste filmulețe, neapărat arată-le prietenilor și rudelor tale de pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: AudreysTube