Data viitoare stăpânii acestui câine îi vor cumpăra iaurt Activia contra… balonării.

Funcția stomacului constă în a digera alimentele și a le transforma în nutrienți accesibili pentru organismul nostru. Cu toate acestea, uneori în procesul de digestie se elimină gaz (îndeosebi bioxid de carbon) care nu se poate acumula în intestine și stomac la infinit și caută căi de a ieși. Aceasta se numește balonare.

În spațiul nostru cultural nu se salută a vorbi în public despre balonare, pentru că acest lucru este foarte … intim 🙂 Cu toate acestea, balonarea este un fenomen absolut firesc și natural pentru organism, chiar dacă pe seama aceasta râd toți. Poate mai puțin cei care au de balonare și nu se pot abține, în public… Dar nu doar oamenii au balonare. Animalele la fel.

Acest câine nu este o excepție. El dormea și visa cum probabil alerga după o pisică obraznică, când dintr-o dată s-a trezit speriat de propria balonare. Acest video este foarte amuzant! El a fost apreciat la moment de mai mult de 4 milioane de oameni! Într-adevăr, cazul acestui câine este atât de ridicol, încât nu putea să nu devină atât de popular. Data viitoare înainte de somn acest câine ar trebui să mănânce niște Activia contra balonării…

Dacă ți-a plăcut acest video, atunci neapărat fă-i share pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: jonnymaberley

Add Comment