A dărâmat un perete vechi, construit în anii 1940. Peste o oră el a devenit bogat!

Când auzim cuvintele „căutător de comori”, majoritatea dintre noi își imaginează un pirat bărbos cu un papagal pe umăr sau pe bronzatul Harrison Ford în rolul lui Indiana Jones. De fapt, această ocupație a devenit pentru mulți un hobby ușor.

Oamenii își cumpără detectoare de metale și, când se plimbă, cercetează împrejurimile, căutând descoperiri interesante. Alții tratează această ocupație mult mai serios. Ei încearcă să găsească ceva legendar, precum tezaurul lui Ioan Plantagenetul (John Lackland), comorile lui Genghis Khan sau cele ale lui Stenka Razin.

Iar unii reușesc să găsească o întreagă avere fără să iasă din propria sa casă! Anume despre un asemenea caz este acest articol.

1

Totul a început cu faptul că un bărbat de 35 ani a hotărât să renoveze casa, în care de două decenii locuia familia lui. Lucrările de la etajele unu și doi au decurs fără probleme. Iar la subsol eroul nostru era așteptat de o surpriză!

2

În spațiul dintre tavan și peretele subsolului bărbatul a descoperit o cutie metalică veche. Această descoperire l-a intrigat foarte mult!

3

Scoțând valiza la suprafață, el a văzut că ea conținea ceva. Având în vedere greutatea valizei, stăpânul casei a înțeles îndată că acolo nu sunt monede sau lingouri de aur. Totuși speranța de a găsi o comoară nu dispăruse.

4

Deschizând cutia, bărbatul a văzut că ea era plină până sus cu ziare vechi. Însă, pe lângă paginile îngălbenite, acolo mai erau și câteva pachete învelite cu acuratețe în hârtie cerată.

5

Ziarele găsite în valiză datau din 1951. Cel mai probabil comoara a fost ascunsă în perete anume în acel an!

6

Și iată că a venit în sfârșit momentul de despachetare a misterioaselor pachețele. Stăpânul casei și familia lui sperau că hârtia ascunde ceva valoros. Realitatea a depășit toate așteptările lor!

7

Primele trei pachete erau pline cu bancnote de 20 dolari. Realizând că în mâinile lor a ajuns o întreagă avere, oamenii au început să deschidă celelalte două pachete.

8

Având în vedere situația în ansamblu, fostul proprietar al comorii era foarte ordonat. Al doilea pachet conținea doar bancnote de 50 dolari, iar al treilea — de 100 dolari.

9

Suma totală a bancnotelor din cutie era egală cu 20.000 dolari. Luând în considerare că unele bancnote au reușit să devină o raritate de colecție, valoarea finală a comorii este de 23.000 dolari.

După cum s-a aflat mai târziu, femeia, care locuise în această casă în anii ’50 ai secolului trecut, a murit cu mult timp în urmă și nu a lăsat moștenitori. Acum noii proprietari ai locuinței au cu siguranță suficienți bani ca să termine reparația!

Evident, 23.000 dolari nu se compară cu numeroasele milioane din comorile legendare, însă fiecare om s-ar bucura, dacă ar descoperi așa ceva. Și cu siguranță nimeni nu s-ar supăra, dacă ar găsi o asemenea comoară în propriul subsol!

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l prietenilor tăi!

.

Autor text: Perfect Media

Add Comment