Dar tu știi cum arată un tangou autentic? Antonio Banderas și Katia Virshilas demonstrează!

Filmul ”Ține pasul” apărut în 2006, l-a prezentat pe actorul Antonio Banderas într-o ipostază neobișnuită pentru el: el a jucat rolul unui învățător de dans. Eroul lui Antonio Banderas are de a face cu adolescenți rebeli, pe care încearcă să-i modeleze astfel încât ei să devină oameni integri. În final, copiii împreună cu pedagogul lor creează un stil de dans nou, care îmbină hip-hopul și dansul clasic.

Desigur, Banderas nu ar fi fost Banderas dacă nu ar fi excelat și în acest rol. Doar privește această scenă de dans, unde învățătorul împreună cu partenera sa le demonstrează adolescenților toată frumusețea și înălțimea tangoului. Pasiunea și senzualitatea dansului lor nu poate fi supraestimată. Actrița și dansatoarea de origine letonă Katia Virshilas a arătat aici o adevărată performanță. Nu degeaba adolescenții au privit dansul lor pe nerăsuflate. Un astfel de dans chiar trebuie privit fără a clipi. Ceea ce face Antonio Banderas cu partenera sa este pur și simpli incredibil. Un tangou autentic arată anume astfel! E absolut fascinant!

Dacă și tu ai apreciat acest dans, atunci trimite acest clip și prietenilor. Arată-le și lor cum arată adevărata eleganță și pasiune a dansului. Cu siguranță ei vor fi impresionați și inspirați de acest dans.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Kinru

Add Comment