Articole Populare

Dansatorul a luat punctajul maxim. Dar când un membru al juriului a făcut ASTA, el a izbucnit în plâns…

Concursul ”Dancing With The Stars” este un concurs mega-popular în SUA, dar și în România, unde îl urmăresc zeci de mii de oameni. El oferă un show de excepție. Oamenii îl iubesc și apreciază anume pentru nivelul de profesionalism al dansatorilor, care nu sunt dansatori de performanță, dar care pe toată durata concursului muncesc mult pentru a deveni profesioniști. În acest concurs se dansează în multe stiluri de dans, dar cele mai populare sunt, desigur, dansurile pasionale și dinamice, așa ca tangoul sau foxtrotul.

Nyle DiMarco a cucerit publicul și juriul cu abilitățile sale de dans ieșite din comun. Și aceasta cu atât mai impresionant având în vedere că Nyle este surdomut! Da, Nyle dansează excepțional fără a auzi măcar o sigură notă muzicală! Rezultatele lui sunt cu atât mai uimitoare cu cât îți dai seama că el dansează simțind muzica cu corpul, la propriu. El a primit punctajul maxim de la juriu, însă a fost ceva în acest concurs care l-a făcut pe Nyle să izbucnească în lacrimi. Vezi acest video până la capăt pentru a înțelege despre ce este vorba.

Dacă ți-a plăcut dansul lui Nyle și gestul extraordinar al acestui membru al juriului, te rugăm să faci share acestui video.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Dancing with the Stars