Articole Populare

Dacă ați văzut un fular legat de un copac, nu vă grăbiți să-i căutați stăpânul! Iată ce semnificație are acest lucru…

În lume a apărut o nouă tendință pozitivă, care nu poate să nu ne bucure. Treptat ea cucerește din ce în ce mai mulți oameni. Acestea sunt fularele de pe copaci. Însă ele nu sunt legate ca să încălzească un stejar sau să înfrumusețeze stâlpul unui felinar…

1

Oamenii își iau propriile lucruri, le tricotează manual sau le cumpără intenționat de la magazin și le leagă de copaci, deseori anexând de ele mici scrisori, cum ar fi aceasta:

„Nu m-am pierdut! Ia-mă cu tine și îți va fi mai cald. Îți urez ca totul să fie bine!”

Motivul acestei tendințe este într-adevăr emoționant — aceste fulare sunt destinate oamenilor fără adăpost, ca să-i ajute să se încălzească în sezonul rece. Doar vara demult a trecut!

2

Însă este mult mai important faptul că aceste obiecte nu încălzesc doar corpul, ci și sufletul. La acest tip de flashmob participă adevărații fani ai lucrului manual. Una dintre ele este Elisabeth Simmons. Această doamnă spune că ocupația respectivă o încălzește și pe ea însăși, deoarece când faci o faptă bună, te bucuri și tu. Acest „curent al fularelor” a fost inițiat în Seymour, Indiana. Iar apoi ștafeta a fost preluată și în alte locuri. Doar în America există 1.56 milioane de oameni ai străzii, care suferă din cauza frigului.

3

Poate și noi ar trebui să facem ceva asemănător în parcul sau cartierul nostru? Doar nu este necesar să depunem eforturi uriașe, ci să facem o faptă minusculă, care va putea încălzi inima cuiva!

.

Autor text: Perfect Media